wieczorową porą przedstawiamy maluchy, które przyjechały do nas wczoraj z Warszawy - króliki odebrane od terrarysty
w piątek doktor będzie w Azylu i wówczas dowiemy się więcej na temat ich stanu zdrowia. póki co wiadomo, że kichają...i są urocze
w najbliższym czasie na pewno wpadną w ręce fryzjera
ale tym razem nie moja
dzięki cioci Oli z Bydgoszczy będą wyglądać po strzyżeniu tak jak Dalila...a nie jak pozostałe króliki z bydgoskiej interwencji, które miały przyjemność być strzyżone przeze mnie i jeszcze nie doszły do siebie
robienie zdjęć z Azylu, które dokumentują azylową codzienność, jest przyjemnością, ale postrzegam to również jako mój obowiązek wobec osób, które tworzą Azyl, tj. wobec wszystkich, którzy nas wspierają finansowo, czy też po prostu będąc z nami - w każdej postaci. doba każdego z nas ma 24h, dlatego po raz kolejny chciałabym podkreślić, iż to jak działa Azyl nie jest wynikiem tego, jaką ilością czasu dysponujemy...wręcz przeciwnie. jest to kwestia odpowiedzialności za to, co razem tworzymy i szacunku do tych, dzięki którym możemy pomagać królikom.
Kendra jest królikiem wymagającym bardzo cierpliwego podejścia. na pewno jeszcze dużo czasu minie, zanim zaufa człowiekowi, ale nad tym pracujemy,
dzisiaj z maluchami, z którymi czuła się dość dobrze, chociaż zakłócały jej spokój
a potem było już tylko lepiej
my pozytywnie zakręceni
Edward - romantyczny, ale nierozważny
Pan Królik w średnim wieku (6 lat) , o bardzo miłym usposobieniu
Marzyciel vel. Boski - 3 miesiące temu nawet ja do końca nie wierzyłam, że da radę, a dzisiaj to kwintesencja życia
Soti robi małe, ale jednak postępy w stosunkach z człowiekiem
Pesteczka dzisiaj bez DryBed, ponieważ jeden przestał chłonąć
za to dzisiaj w kuwecie były nie tylko bobki! co prawda w kuwecie miała podkład, ale jednak daje radę
apetyt jej dopisuje
Kurt zorientowała się, że najlepsza miejscówka to zielone pudło, więc Marzyciel ma konkurencję
Fuji - nasz kochany pseudokibic
jeśli wszystko się uda, jutro przyjedzie do nas Devi, którą musi zobaczyć doc.
czekamy też na królika z Bydgoszczy i króliczkę z Torunia, którego miejmy nadzieję uda się w piątek odbić.