czekamy na Clio i Trio. niepokoi mnie to, że mogę mieć problem z górnymi drogami oddechowymi, bo to zazwyczaj oznacza gronkowca albo inne atrakcji. z drugiej strony tym lepiej, że do nas trafią, zwłaszcza, że Azyl jest już wyposażony w dodatkową broń bakteriobójczą
kolejny krok do przodu
niedziela była kolejnym bardzo aktywnym dniem w Azylu. lubię wychodzić z Azylu wieczorem, kiedy wszystkie króliki odpoczywają już w klatkach, a sam Azyl jest jak ostoja spokoju i bezpieczeństwa
wszystko na swoim miejscu...i dwie dodatkowe klatki czekające na kolejne potrzebujące króliki
Cherubin oraz
Hippi opuściły dzisiaj Azyl!
Hippi trafiła do domu stałego, a Cherubin do domu tymczasowego z opcją domu stałego...jako potencjalny partner życiowy dla Hippi
Justyna
mam ogromną nadzieję, że Hippi i Cherubin stworzą wspaniały duet i zostaną razem
Azyl daje nam możliwość bardzo ważnej z perspektywy adopcji, obserwacji interakcji między królikami. nawet Marzyciel okazał się być inny, niż myśleliśmy
zresztą, Marzyciel nie ma teraz czasu rozkręcać imprez, bo pokochał zielone pudło z jedzeniem. dzisiaj przez kilkadziesiąt min. nurkował w ziołach, po czym położył się na pudle i poszedł spać
widok bezcenny
jeśli wszystko się uda na wtorek zaplanowaliśmy wyjazd
Coffee oraz
Wacika, który już w środę ma możliwość wyjazdu do DT w Białymstoku
w pt. do DT (DS naszego Mopsika) trafi również
Milka, która już dzisiaj wyjechała do Bydgoszczy, aby tam czekać na transport
jutro doc zobaczy na pewno Pachino, Pesteczkę, obawiam się, że również Bonasai, którego apetyt mnie martwi oraz Karima oraz Edwarda - taki jest wstępny plan
soniu, jeszcze nie wiem jak to zrobić, ale w moich albumach picasa znalazłam również inne animacje
niestety nie wiem jak wykorzystać te animacje jako avatar, ale na pewno ktoś z osób czytających nasz wątek, to wie
zuzia11, 22 czerwca