dziękujemy Wam za ogromne wsparcie
Gusto jest cudowny
po wczorajszym, chociaż bardzo zmęczeni i trochę poobijani, wracamy do azylowej codzienności i koncentrujemy się tylko na działaniach
Tufi w nocy zrobił bobki - niezbyt piękne, część z galaretką, ale jednak. dzisiaj Tufi po raz pierwszy od tygodnia zjadł coś samodzielnie (nie ze strzykawki, chociaż ilość pokarmu w strzykawce, którą musi codziennie przyswoić jest znaczna). biegał po mieszkaniu. przy podawaniu leków jest aniołem. otrzymał 2 dawkę zylexisu. uwielbia espumisan i biolapis. dzielnie znosi wszystkie zastrzyki.
nadal jest ze swoim tufiastym humorkiem i to najważniejsze...
nasz
9-letni zamyślony Senior - propozycje co do imienia?
Rumcajsowa i
Baksik - spokojnie, to była tylko próba ustawienia kolegi w szeregu, w pełni bezbolesna
Hippi i
Petitka po zabiegach czują się ok
gdyby zachowanie
Kurt (apetyt/bobki - super, w końcu się rozkręciła) w pełni odzwierciedlało jej stan zdrowia, byłoby idealnie
póki co cały czas Kurt dzielnie znosi oczyszczanie przetoki między oczodołem a otworem przy nosie.
wczoraj zapomniałam wspomnieć o
Coffee - doc podczas badania zaniepokoiła jej powiększona wątroba oraz macica (bez wyczuwalnych guzów). małą czekają badania krwi, a potem w zależności od wyników prędzej czy później sterylizacja.
jutro zabieramy na kontrolę na pewno
Marzyciela,
Nelly (w tym tyg. jej się upiekło, ponieważ 2 razy musieliśmy przełożyć wizytę, ale na szczęście nic się nie dzieje i zakładam, że to będzie typowa wizyta kontrolna, bez żadnych rewelacji wyłącznie dla spokoju ducha) i jeszcze 2-3 wyselekcjonowane pary uszu.
Panie Romanie, dziękujemy za transportowe popołudniowe wsparcie w tym tyg. i wczorajsze słowa otuchy -
Tufi chyba wziął sobie do serca, że dzisiaj jest 1 maja - i z okazji Święta Pracy musi nad sobą popracować...
każdego dnia na wizytach u doc jest 5-6 królików + czasami jeszcze króliki na południowe zabiegi sterylizacji/kastracji, więc nasze codzienne transporty są bardzo wymagające, a wszystkim, którzy nas w tym wspierają należą się ogromne podziękowania
zapraszamy do kącika matrymonialnego toruńskich uszaków, stworzonego przez nasze wspaniałe dziewczyny
w pierwszym odcinku -
Franklin http://www.facebook.com/AzylDlaKrolikow?ref=ts&fref=ts