Hej!
Niestety nie nzalazłam odpowiedzi na forum więc założyłam ten nowy temat, bo może ktoś z was wie co oznacza pocieranie bródką o różne przedmioty?? Zauważyłam że Tofik robi tak czasami...wącha najpierw jakiś kant np wersalki a potem pociera bródką od dołu do góry..to nie dzieje się często,jednak zastanawia mnie co to własciwie oznacza. Co do tego że jest samcem jesteśmy na 98% pewni, świadczy o tym jego dość szybkie dojrzewanie jak na jego wiek, zachowanie i...to małe coś co pojawia się po naciśnięciu "pod ogonkiem". Jajeczek jeszcze nie ma, bo to na razie młodzieniaszek. Wiecie sądziłam ze samca będzie trudnie ułożyć niż samicę...a tu..na początku to było diablisko, jest strasznie szybki i te uszka to chyba rózki diabelskie miały być...ale z drugiej strony jest też bardzo pieszczotliwy, jak tylko go się głaśnie zaczyna sie tulic, przypłaszczać do podłoża i zaczepiac reke by dalej głaskać...ech kochany urwisek. :diabel: Bardzo szybko nauczył sie korzystania z kuwety, jest u mnie nie całe dwa tygodnie, a w klace juz nie sika poza kuwetą, powoli uczy sie tam zostawiać wszystkie bobbki...dziś mija 3 dzien gdy nie nasikał mi na pokoju
, jedynie co to miewa wysypy bobków którymi wcale sie nie przejmuje...czy one nie czuja że im się spod ogonka sypie :
?: hehe czasem to jest nawet zabawne, bo siedzi sobie jakby nigdy nic, a jak odejdzie to okazuje sie ze usupał niezłą góreczkę... :zona: hihi ale wybaczam mu, jest tak słodki że tylko pieszczochować go :cmok:
ależ się rozpisałam. jak ktoś wie to napiszcie co z tą bródką? dzieki i pozdrawiam serdecznie!!