witam
dostałam info, że w zoologu Jakama - Galeria Kazimierz (tam na zewnątrz) jest króliczek do oddania za darmo.
był już szczurek i świnka, którym znaleźliśmy domki.
na tę chwilę wiem tylko, że to podobno baranek. i nie jest to młody króliczek - ktoś go oddał do adopcji, dlatego jest za darmo. dziewczyna, od której dostałam info ma dzwonić do zoologa i dowiedzieć się więcej.
czy byłby ktoś w stanie podjechać po króliczka i zapewnić mu DT, później ewentualnie zająć się adopcją ?
przepraszam, ale ja zajmuję się szczurkami, więc tutaj bywam rzadko, jedynie poślinić się do zdjęć króliczków, bo marzy mi się kicaj, ale obecnie nie mam warunków.
najważniejsze to zabrać stamtąd biedaka.
jedyne co będzie potrzebne żeby zabrać króliczka to imię - muszę je znać, żeby podać dziewczynie, a ona przekaże w zoologu. wtedy powiem też, na kogo trzeba się powołać, żeby króliczka zabrać.
z góry bardzo dziękuję, proszę o pomoc, bo mi się serce kraje jak myślę, że króliczek, do tej pory w domku, siedzi teraz w sklepie..
pozdrawiam.
edit :
ok już wiem - na 85% chłopak, ale lepiej niech osoba, która się zna na gryzoniach, zaglądnie pod ogonek. na oko ma 6 miesięcy i jest brązowo czarny, podobno straszna chudzinka..