annaka mnie jest bardzo przykro z sytuacji jaka jest w radomskim schronisku , takich jak ten schron jest bardzo dużo niestety , ale nie rozumiem pomówień o jakiś naszych gierkach czy oszustwach . głosujemy tak jak każda z Was głosuje , mobilizujemy znajomych , przyjaciół gdzie się da i myślę ,że Wy też tak robicie i wcale nie widzę żadnego nie fair , ale do rzeczy , kto wygrał jeszcze nie wiadomo , ale jeżeli wygra Toruń i za miesiąc będzie kolejne głosowanie , to możecie być pewni ,że ludzie z tego forum i nie tylko mający dobre serce i nie patrzący się na to czy to królik , pies czy kot , odda chętnie głosik na Radom .
Najbardziej się obawiam, że w następnym miesiącu Schronisko z Radomska nie dostanie już drugiej szansy - forum Miau będzie miało głos i pewnie wybiorą fundację, która bardziej zajmuje się kotami - nie mam pojęcia jak to będzie - z Krakvetem mam do czynienia dopiero 3 miesiąc. W styczniu była bardzo ostra rywalizacja między Szczecinkiem a Wartą Goldena - ktoś tam się nawet przyznał, że głosy oddawała "maszynka" - lewe konta, automatyczne wysyłanie głosów:
Post hakera ze styczniowego głosowania na forum Krakvetu już został wyczyszczony, została jednak zrobiona kopia, którą pozwolę sobie tutaj wrzucić:
"no i co teraz... powiedza te wszystkie huje z rozdartymi ryjami...co przez 102 strony obrazaly szkalowaly i oczernialy..... z hakerami sie wam udalo wygrac? z bottem? moze go ktos zapomnial podkrecic? glosy co minute wam sie nie podobaly? a co zrobil szczecinek?
no oczywiscie kazdy pie3s ma 3 przyjaciol szczecinek ma 100 ps0w wiec ma szczere uczciwe i porzadne zwyciestwo. bo psy glosowaly
tyle jest w was zawisci i nienawisci ze powinno wam sie te psy natychmiast odebrac...zeby sie od was tego nie nauczyly
a teraz do rzeczy.....
Logow z glosowania OCZYWISCIE NIGDY NIKT NIE ZOBACZY.... BO ADMIN JEST DUPA I NAWET NIE WIE JAK PORZADNIE TAKIE RZECZY SIE USTAWIA...WIEC WOLI NIE POKAZYWAC....odszczeka kto wygral i tyle
MALE FUNDACJE MOZECIE SE DAROWAC ZAKUPY U SPONSORA ....BO HAU-MIAU NIGDY WAS DO KORYTA NIE DOPUSCI
teraz niespodzianka dla najbardziej rozszczekanych jujow
macie tu kundle szczekajace bezposredni aderes na tego slynnego osmioliterowsego boota...co go WG stosowala..i nie moze byc inaczej
http://www.generate-password.com/?langu ... ....ciecie malinowe
i macie tu huje szczekajace swoja osmioliterowa tajemnice
nigdy bym sie nie spodziewal ze opiekunowie zwierzat maga miec w sobie tyle nienawisci i agrezji.....dlatego obiecuje...niebawem wrocic i kij wam znow w dupe wsadzic..... bo ladnie szczekacie.....
amen"
I stąd po prostu mogą się pojawiać jakieś wątpliwości co do "czystości" głosowania.
Mam nadzieję, że ludzie będą chcieli pomóc schronisku, ofiarując karmę, że dzięki konkursowi, zapomniane schronisko zostanie zauważone. Wiadomo, wygrana w konkursie jako pomoc jednorazowa nie zapewni, że zwierzaki zawsze będą najedzone - karma się skończy i problem pewnie wróci, wtedy będzie kilka mordek mniej do wykarmienia ;/