Napisać jestem zbulwersowana to mało.
Moje „ rodzime” forum, to forum kaziorowe, ponieważ oba fora skupiają miłośników uszatych, więc również często zaglądam po sąsiedzku.
Nie zawsze zgadzałam się z wypowiedziami, czy decyzjami na forum, ale co człowiek to inny punkt widzenia.
Niemniej wiele szacunku i podziwu mam do działaczek – inspektorów adopcyjnych.
Tu w szczególności podziwem i szacunkiem darzę Olę19, Magdę 85, Kitty27 i iskrę. Szacun wielki.
Co do waszego błyszczenia i rozgłosu to ewidentna bzdura!!! Odbieram wręcz przeciwnie. Ile musiałyście przeżyć stresu, jak się poświęcić dla sprawy, aby podpisywać swoimi danymi czy wypowiedziami wprost. Tu trzeba odwagi, wyrzeczeń i zaangażowania a i sił fizycznych i psychicznych.
Dla mnie Nuka jesteś odpowiednikiem współczesnym V kolumny.
Siejesz ferment, psujesz atmosferę, podkopujesz siły tych, którzy ratują na co dzień królicze życia.
I ty się mienisz miłośnikiem królików, kiedy prowadząc walki podjazdowe pośrednio działasz na ich szkodę.
Przeceniasz grubo swoją inteligencję i zdolność manipulowania ludźmi. Pamiętaj dobry, to nie równoznaczne z głupi, słaby czy naiwny.
Lepiej zbieraj siły i energię dla swoich kochanych serduszek, aby nie musiały szukać domu.
A cytat Niemena to już była ewidentna profanacja.
Pani Olu " Psy szczekają, karawana jedzie dalej" I to te nie szczepione przeciw wściekliźnie