Mam zapytania o... Szelmę i Piranię
I o Bobka
Pewnie ci, co czytają FB już wiedzą, ale- wczoraj mimo prób ratowania zmarł adopcyjny Julek, w nowym domu- Tymek (chyba, kurczę, ja jego imię zawsze myliłam
). Maluch miał najprawdopodoniej zapalenie płuc, a objawy wystąpiły nagle- rano zrobił się wiotki, leżący i apatyczny, nie załatwiał się. Wieczorem zaczęło się niedotlenienie organizmu, a nad ranem dnia następnego- zmarł
Ale miał przynajmniej dobre życie w dobrym domu, wśród ludzi którym zależało na nim- Karolina
Za miesiąc w Szczecinie są Platany- festyn organizacji pozarządowych. W tym roku mam nadzieję, ze będzie lepiej- nie zwieje nas wiatr, nie spłucze deszcz i nie zmrozi temperatura
Ponieważ zorientowałam się, że Platany nadchodzą trochę wcześniej- to jest szansa na ulotki i roll up.
Wszelkie rady dotyczące organizacji stoiska- mile widziane. Bardziej nawet niż mile.
Będziemy mieć: długi stół, pawilon, dwa krzesła. Koniec wyposażenia od organizatora.
Tablicę korkową kupioną w zeszłym roku przez Marcina, niestety zjadła Roni, a Pastylka poprawiła. Tablicę więc odkupię.
Ale- najbardziej chyba potrzebna była by taka tablica stojąca (ze stelażem?), albo sztalugi do postawienia tablicy (ma ktoś sztalugi?).
No i co ma być na stoisku w tym roku? Ulotki? Zdjęcia? Plakaty? Jakiś kącik dla dzieci? Puszka na datki- to pewne. A może dodatkowo jakaś loteria, cokolwiek ze sprzedażą fantów? ( czy potrzeba na to jakieś specjalne zezwolenie?). A żywe króliki- brać w tym roku, mam przynajmniej sztukę taką której impreza nie ruszy, na pokaz jak wygląda nie miniaturka. A jakieś adopcyjne tez pokazać i zabrać?
Wszelka pomoc więc jak widać- potrzebna
Ja ze swojej strony ogarnę projekt graficzny ulotek i roll up'a, pismo zgłaszające do imprezy, tablicę korkową sztuk:1, mam pluszowe króliki, żywe króliki (
), trochę ogólnych plakatów i zdjęć. I zgodę na datki z UM.