Chciała bym zaprosić wszystkich, którzy mają- albo i nie- Facebooka na naszą odsłonę walentynkowej akcji
Akcja owa rozgrywana jest pod hasłem:
JEŻELI MNIE KOCHASZ- POMÓŻ MI KUPIĆ kM1kM1- Królicze M1 zwane inaczej klatką. Podobno najlepszymi przyjaciółmi kobiety są brylanty. Być może najlepszymi przyjaciółmi królików są ich bobki. Ponieważ jednak bardzo rzadko cierpią na ich niedomiar, z okazji nadchodzącego dnia zakochanych, w imieniu królików chcielibyśmy prosić o coś innego.
A mianowicie- o podarowanie bezdomnym króliczkom ze Szczecina chociaż 1cm2 klatki.
Każdy chce mieć swój dom. Bezdomne króliki go utraciły, a w domach tymczasowych czekają na nowych, kochających właścicieli. Namiastką własnej klatki bądź zagrody jest klatka stowarzyszeniowa- również nie ich, przecież jedynie dla nich użyczona. Są jej tymczasowymi lokatorami- po ich odejściu, zamieszkają w niej nowe potrzebujące króliki.
Co jednak, gdy nie ma nawet takiej klatki? Gdy wszystkie są zajęte, a wolnych brak?
Króliki ze Szczecina bardzo dokładnie przemyślały ten problem i postanowiły w Walentynki prosić o jego rozwiązanie.
Niech tegoroczną walentynką dla nich staną się klatki- i niech przez cały rok dają świadectwo miłości do potrzebujących zwierząt.Koszt jednej klatki 100cm to 80zł.
Koszt jednej walentynki to zaledwie 5 zł.
A więc potrzeba tylko 16 czułych serc, aby zakupić Królicze M1
Wszystkich, którzy chcieli by podarować walentynkę-kM1, bardzo prosimy o wpłacenie 5zł na subkonto województwa zachodniopomorskiego Stowarzyszenia Pomocy Królikom:
03 2130 0004 2001 0516 7234 0011
Stowarzyszenie Pomocy Królikom
ul. Ringelbluma 3/21
01-410 Warszawa
Tytułując przelew: Walentynka na kM1Oczywiście, możliwe jest podarowanie większej ilości walentynek
W imieniu Tymona jak również i wszystkich przyszłych uszatych podopiecznych SPK w Szczecinie- dziękujemy za każdą walentynkę.
I wydarzenie na FB:
https://www.facebook.com/events/665348113522131/?ref=notif¬if_t=plan_user_joinedOd dzisiejszej nocy, przez cały dzień udało się już zebrać 26 walentynek- czyli kwotę wystarczającą już prawie na jedną klatkę!