szczerze mowiac cudna jest Szarańcza, ale ona ma chyba DT z tego co przeczytałam..ale do adopcji jest??
Znaczy.... emmmm.... Szarańcza mieszka ze mną
I ponieważ coraz lepiej idzie mi zaprzyjaźnianie jej z Zając to możliwe, że nigdzie się nie rusza
Znaczy, Zając już jej nie gania, ale Szarańcza nie chce uwierzyć w jej nagłą przemianę i nadal sp... ekhem, ucieka na jej widok.
Rzeczywiście, w Szczecinie obecnie nie ma żadnego wolnego DT
Klatka Dextera mogła by zostać- jego nowi właściciele mają drugą klatkę do zaprzyjaźniania. Ja powiem szczerze, chętnie bym ci podesłała np. Jean Annę- to zdrowa, wysterylizowana samiczka, 5 letnia, miła i lubiąca psy (nie wiem jak inne króliki). wtedy by mi się zwolniło 1 DT w Szczecinie w razie "nagłego przypadku", że trzeba jakiegoś uszaka odbierać od zaraz i nie było by czasu czekać na transport w twoją stronę.
Co ty na to?
Nie zdążyłam się w sumie podzielić dobrą nowiną, że Dexter znalazł DS
W Szczecinie, z prześliczną uszatą dziewczynką
Szukamy transportu Świebodzin/Poznań ----> Szczecin
Mam tez filmik z Ciapkiem- ale jego wstawię w nocy, gdy będę mieć darmowy transfer, wybaczcie
Cytat: Iskra on Dzisiaj o 00:29:13
eyva- nie martw się, zawsze wiem gdzie mieszkasz.... a na balkon postawić klatkę z królikiem radę dam
no tak, to problem jak na twój balkon jest w stanie wejść średnio sprawny fizycznie człowiek...
ale zanosi się że mnie wyrzucą więc problem się rozwiąże...
przynajmniej jeżeli chodzi o Twoje groźby jezyk2
No tak, ale jak cię wyrzucą, to gdzie ja szczurka umieszczę?