Kinia- jednak w SPK to trochę inaczej funkcjonuje. Jeżeli zgubię umowę adopcyjną- nawet- czy zje mi ją królik, czy wyleję na nią coś, to zawsze mam dane na skrzynce i w bazie SPK, nic nie znika.
Domek zaproszę na forum i przedstawię sytuację- ponownie, ponieważ już zapraszałam na forum. Jednak jeżeli nie zechce się tutaj zalogować ani podać ci swoich danych, to nic więcej nie zrobię. Przecież nie zmuszę
A ja przedstawiam nowego królika w Szczecinie do adopcji. To młoda Kula- baranek miniaturka.
Według właścicielki- fajna, wesoła, radosna, żywiołowa i otwarta na człowieka samiczka.
Ponieważ ostatnio ostro rujkuje, zbieram już teraz środki na jej sterylizację.
Każdy grosik jest ważny- bo jedna złotówka, to niewiele, ale sto pojedynczych złotówek to już jednak nie tak mało
Wpłat można dokonywać na konto SPK:
79 2130 0004 2001 0516 7234 0001
Volkswagen Bank Polska S.A.
Tytułem przelewu: Darowizna na sterylizację Kuli ze Szczecina
Za wszelką pomoc z góry dziękuję
Oto mała Kula:
Z ogłoszeń drobnych:
- Poszukuję osoby, która 5 kwietnia pomoże zapakować mi się do pociągu. Jadę do Białegostoku, a ponieważ nikt nie zechciał jechać ze mną (
) toteż brakuje mi ręki, żeby się zabrać. Jadę ze świnką, królikiem, dwoma myszoskoczkami i torbą, która raczej nie będzie wielkości książki. Ponieważ to wszystko ( poza torbą
) jedzie w transporterach, to nie mam jak zabrać 3 transportera ( nadal nie mam niestety takiego na kółkach
) a jest to za daleka podróż, żeby zabierać materiałowy, zakładany na plecy
Gdyby ktoś chociaż odebrał królika i podrzucił mi na dworzec, to dała bym radę się ogarnąć z majdanem