Jutro Potworek jedzie do weterynarza. Mały wychudł, mimo, ze je normalnie, nie wiem co się dzieje icon_placze Zaczęłam go dokarmiać HerbiCare. Tak sobe pomyślałam- może znalazł by się ktoś, kto kupił by mu puszkę tego granulatu dla chorych królików z RodiCare?
Podaj który preparat instant czy granulat z uszatkowo.pl i adres do wysyłki to zakupię.
Bardzo dziękuję
Chodzi mi o granulat, Basic ->
http://www.swiat4lap.pl/rodicare-basic-1000g-granulat-p-333.html?cPath=59Jesteśmy już po weterynarzu- Potworek ma kokcydiozę
Nic dziwnego, ze nie chce jeść.
Zostaje wdrożone leczenie, mały będzie również nadal przeze mnie dokarmiany.
I mam nadzieję, że szybko będzie z nim lepiej. Zostały również sprawdzone zęby- ale to nie ona na szcżęscie są dodatkowym problemem, zgryz ma w porządku
Jeżeli chodzi o to, tego potrzeba Potworkowi jeszcze- kto wie, na ile wystarczy 1kg karmy granulowanej RodiCare? Bo chciała bym, aby gdy zacznie jeść przynajmniej przez miesiąc ( tak jak piszą na stronie), ją jadł.
A nie mam zielonego pojęcia, na ile starczy takiej karmy maluchowi.
Przydało by się również chociaż jedno opakowanie Bio-Lapisu.
HerbiCare mam już na wykończeniu- mam nadzieję, że Potworek szybko zacznie sam jeść, ale różnie może być
Więc gdyby ktoś zechciałkupić albo HerbiCare albo RodiCare do dokarmiania, to była bym wdzięczna.
Zioła już się skończyły- a ponieważ mały ma problemy jelitowe, toteż zielenina odpada w najbliższym czasie- toteż gdyby ktoś chciał podarować mu kilka paczek ziółek było by dobrze