Ja także polecam tych lekarzy. Nie są idealni, ale wiedze mają dużą i mi zawsze pomogli. Szczególnie polecam dra Rybickiego.
Za samą kliniką nie przepadam, z psami tam kiedyś jeździłam i wymyślali cuda, nakazywali obciążające leczenie lub twierdzili, że pies jest zdrowy, gdy zdrowy nie był, co od razu wykazał inny wet. Kilka lat temu nasze kilkutygodniowe szczenięta czekały dobre kilka godzin na operację o pustych żołądkach (co jest bardzo niebezpieczne dla maluchów), samitukie, w hałasie, bo oni mieli dużo klientów w gabinetach i nie mogli przeprowadzać operacji, którą i tak u jednego psa zawalili. A przy następnej operacji dostałam psa tylko w połowie rozbudzonego, pomimo, że pies został zawieziony do nich rano a odbierany w nocy (a mieliśmy odebrać go po południu...) i mieli czas na przeprowadzenie operacji i dokładne rozbudzenie psa.
Jeśli chodzi o króliki - polecam, a jeśli chodzi o psy (nie wiem, jak z innymi zwierzętami) - nie, chyba że tylko w sprawie szczepień. Zbyt wiele razy zawiodłam się na tej klinice.