wiem że się powieliły, nie wiem czemu
a megan to naprawdę coś złego? odradzane jak animals czy znośne jak vitapol? pytam z ciekawości, i tak będę zmieniał to na cuni, więc bez obaw
mam też takie pytanie... ile tak wogóle królik takiego granulatu (w gramach, łyżkach stołowych, czymkolwiek) powinien dziennie dostawać? ja swojemu daję 2-3 łyżki takie do zupy (znaczy do jedzienia, nie do nalewania
). co do cuni nature to przysmaki + ziółka + zboża + granulat. miałem dziś do wyboru to albo cuni complete, więc wziąłem to, ale w przyszłym tygodniu postaram się kupić cuni pro albo cliffi
można takie karmy mieszać? np. cuni pro z nature? czy jest wogóle taka potrzeba? i jeszcze jedno.. moje króliki od zawsze dostawały dziennie 3 dropsy, zawsze jak tylko paczuszkę otworzyłem wszystkie przy klatkach już wąchały, ten też dostaje, po 2 dropsy dziennie. czym można to zastąpić, bo ponoć niezdrowe?
haha! mam jeszcze pytanko
na stronce koleżanki wyczytałem, że można stosować niskomineralizowane wody.. to do ilu mg/l tak mniej więcej woda się nadaje i ile wapnia może być maks? np nałęczowianka 624 mg/l i 108,2 mg/l wapna. Ogólnie dziwi mnie troszkę, bo słyszałem że żywiec nie nadaje się do picia dla ludzi, a królik żyje