ja mam podobnie z moim meżem - kawe, herbatę, czy wodę ma ciągle pod dostatkiem - i owszem, pije chetnie, ale jak mu wieczorem przynosze piwo, to sie na nie rzuca, jakby wrócił z kilkudniowej, pieszej wędrówce przez Saharę....
Aneczka u mnie podobnie
A co do Prestige Premium Cuni Junior Nature to muszę powiedzieć, że jestem bardzo zawiedziona. Po pierwsze i przede wszystkim nie jest to granulat wg mnie, tylko mieszanka. Wygląda tak:
Jest w niej niełuskany słonecnik (prawy dolny róg), ziarno - nie znam się, ale chyba jest to owies (prawy górny róg), pełno chrupek, które mój Pusiek uwielbia
do tego trochę siana czy słomy, sprasowany popcorn i troche granulatu (te brązowe pałeczki), którego mój króliczek za nic w świecie nie chce jeść. Kupiłam jedno opakowanie i na pewno następngo nie kupię, Zwłaszcza, że jak Pusiek spróbował tych chrupek, to terz mu się CC odwidziało
Dałam łyżkę CC i łyżke tego juniora (powybierałam słonecznik i to ziarno) no i wyjadł wszystkie chrupki z juniora a reszta została. Także odstawiam juniora a chrupki będzie miał jako przysmak od czasu do czasu. A ponad pół opakowania pójdzie do śmieci
bo nie chce jeść. Wg mnie nie warto kupować.