Zapraszamy do programu Adopcji Wirtualnych. Więcej informacji tutaj.
Cytat: "Kitty27"tusiatko_1987, moje od razu nie polubiły ten Oxbow, ale gdy stopniowo zmieniałam granulat, np. z CC na Oxbow to po jakimś czasie zaakceptowały.A ktos ma gdzie fotke jak to wyglada? sam granulat?
tusiatko_1987, moje od razu nie polubiły ten Oxbow, ale gdy stopniowo zmieniałam granulat, np. z CC na Oxbow to po jakimś czasie zaakceptowały.
a widziałaś jak wygląda granulat Wildlife?Wyglądają tak samo jak Wildlife.Zawsze możesz potem odsprzedać, np. nam ten granulat, gdyby mała nie chciała go zjeść.
Cytat: "shoti1910"A co sądzicie o karmie versele laga prestige cuni crispy? Króliki raczej ją lubią czy nie za bardzo?jedno to co kroliki lubia a drugie co kroliki moga jesc... moze i kroliki lubia wszystko jesc a nie wszystko jest wskazane..
A co sądzicie o karmie versele laga prestige cuni crispy? Króliki raczej ją lubią czy nie za bardzo?
No śmiem wątpić, że versele laga wypuściłaby na rynek cos co szkodzi królikom. . . no i nikt nie odpowiedział mi na pytanie, jak możecie to napiszcie też co ogólnie sądzicie o tej karmie skoro tusiatko twierdzi że króliki nie powinny tego jeść, dlaczego?
aha, no dobra dzięki za odpowiedź
A VERSELE LAGA TO DOBRA FIRMA
Oxbow bunny basics 15 23. Jaka karme najlepiej kupic dla 3 miesiecznego krolika? Wybor granulatu jak widac niewielki.