Mam do sprzedania kojec 8 elementowy, panele o wymiarach 80cm szerokość i 75cm wysokość. Jest to chyba największy z tego typu dostępny na rynku składany kojec dla królików.
Kojec posiada też doczepianą siatkę ochronną, której połowa daje cień, a druga połowa przepuszcza światło. Konkretnie to jest dokładnie taka zagroda, jak tutaj:
http://www.zooplus.pl/shop/gryzonie/kojce_dla_malych_zwierzat/metalowe/61136#moreJest w świetnym stanie, ma około roku. Tylko w zeszłym roku był używany na wakacjach łącznie przez jakieś dwa tygodnie. Cztery elementy kojca przez jakiś czas służyły za zagrodę w domu. Teraz moje uszy przeniosły się do klatki, a kojec stoi nieużywany i nie będziemy już mieli możliwości odwiedzenia zeszłorocznego miejsca wypoczynku, więc na wakacjach też już się nie przyda. Jak pisałam wyżej - w świetnym stanie - żadnych wyłamanych prętów, rdzy, ani innych tego typu wad.
Jedynie karton jest uszkodzony, bo kot ostrzył sobie na nim pazury.
Cena, jaka mnie interesuje, to 150zł. Wolałabym odbiór osobisty, ale możemy się dogadać i jakoś mogę zagrodę wysłać, tylko jeszcze nie wiem jak.
Ale w razie potrzeby znajdę kuriera (wysyłka pocztą wyszłaby pewnie strasznie drogo).