No wiesz ale ja wywalić też nie mogę bo mieszkam z siostrą w pokoju....na dodatek małym i spytałam się czy telewizor mogę wywalić(bo i tak nie oglądam) a ona nie.
A mój pokój wygląda tak jak się wchodzi: po lewej zabudowa-szafa- na całą ścianę potem po prawej moje łóżko takie że jak się je rozłoży to nie można przejść i trzeba łazić po łóżku a obok mojego łóżka jest następne mojej siostry takie same..one są od razu obok siebie nie ma między nimi przejścia nic z tych rzeczy.
Na przeciwko łóżek telewizor,który leży na szafce i w szafce są głośniki a na głośnikach karmy itd. dla królika i myszaków.
zaraz po prawej stronie od strony tv jest biurko -ogromna landryna jeszcze brzydka bo już pogryzdana- jak jest biurko to od razu jest klatka królika , która ledwo się mieści a jest mała jak nie wiem co a na klatce królika jest klatka dla myszek i aż po skos jest transporterek na klatce myszek (dla królika transport.) a po klatkach od razu znajduje się stolik na którym moja siostra ma laptopa.Koło niego są płyty z muzyką i zdjęciami.
A więc mój pokój jest strasznie mały..pewnie najmniejszy na całym forum...i mimo moich chęci i wyobraźni działającej nic nie wymyśliłam....muszę czekać na zabudowę, która będzie aż od biurka(którego już nie będzie) aż po koniec stolika mojej sis z laptopem i pod zabudową będzie zagroda a na zabudowie klatka królika(którą ofiaruje myszką) noo i bynajmniej królik nie ucieknie od góry bo będzie zabudowa ja siatki nie muszę kupować i zaoszczędzę kasę .Tylko będę musiała wymierzyć bo nie wiem czy ta zagroda aby na pewno się zmieści.
Więc mówię nawet gdybym bardzo chciała nic bym nie wykombinowała z takim pokojem i z siostrą;/