Zbieram pieniążki na sterylke mojej dziewczynki bo znaczna część tego co zarobiłam pracując w wakacje oddałam na operacje mojego ciężko chorego kuzyna który walczy o życie w szpitalu(ma raka) a reszta co mi została to na zakup jedzenia i smakołyków dla uszaków oraz nagłe wypadki...
A przez tą chorobę kuzyna całkowicie wyleciało mi z głowy że miałam ja wysterylizować
A po drugie leży u mnie parę drobiazgów większość nowych więc postanowiłam to wykorzystać
NA PREZENT:Kubek na 18(NOWY idealny na prezent w oryginalnym opakowaniu):Licytacja od 1zł
Figurki-Idealne na prezentRenifer:Licytacja od 1zł
Bałwanek:Licytacja od 1zł
PŁYTY ORYGINALNE:Płyta Iwony Węgrowskiej-NOWA(zdjęta folia i raz otwarta jedynie)Licytacja od 10zł
Płyta Katy Perry-NOWA(jeszcze w folii)Licytacja od 10zł
Płyta Eweliny Flinty-Używana ale w b.dobrym stanieLicytacja od 5zł
Płyta Rmf fm:-Używana ale w b.dobrym stanie(na pudełku jest pęknięcie ale mogę wymienić pudełko na nowe)Licytacja od 5zł
POMOCE NAUKOWE:Słownik Ortograficzny-Jak nowy w zasadzie tylko raz otwartyLicytacja od 5zł
Słownik Pol-niem,niem-pol-NOWY ani razu nie otwarty(dlatego że nie pałam miłością do tego języka)Licytacja od 5zł
SŁOWNIKI MINI:Licytacja od 1zł
OPRACOWANIA LEKTUR:Licytacja od 1zł
PODRĘCZNIKI:Ceny do negocjacji
Biologia: zakres rozszerzony,wyd.OPERON, 1 (cena :15zł)
zakres rozszerzony,wyd.OPERON, 2 (cena :15zł)
Geografia: zakres podstawowy,wyd.Żak cz.1 (cena:10zł)
zakres podstawowy,wyd.Nowa Era,cz.2 (cena 10zł)
Fizyka:wyd.ZamKor,M.Fiałkowska,K.Fiałkowski,B.Sagnowska (cena:10zł)
Matematyka:wyd.Oficyna Edukacyjna,K.Kłaczkow,M,Kurczab,E.Świda,zakres podst i rozsz.,cz.3 (cena:10zł)
Wiedza o Kulturze: W.Panek,zakres podst (cena:15zł)
Polski:wyd.WSiP,Barwy Epok Kultura i literatura,cz.1 i3(cena: 15zł)
Oraz pomoce naukowe z biologi:
Tablice biologiczne ,wyd.Adamantan (cena 10zł)
Vademecum Maturalne,wyd.Operon,z płyta CD (cena:10zł)
Kalkulator z wszystkimi funkcjami-zakupiony w KDC i użyty może raz z działającą jeszcze baterią:Licytacja od 1zł
OBRAZY:Licytacja od 5zł
Obrazek z wazonem(wym.19,5x 19,5cm)Obrazek z brązowym koniem- Nowy zapakowany w folie(wym.21x16cm) Obrazek z białym koniem-Nowy zapakowany w folie(wym.21x16cm)Obrazek z końmi-Nowy zapakowany w folie(wym.20x15cm)Wszystkie 3 razem:TAKIE CUŚ:Dodatki do spodni:(co kupie spodnie to dostaje takie cuś i leży to u mnie bez celu a może Wy lubicie takie coś)Licytacja od 0.01zł
Łańcuszki z kułeczkamiŁańcuszki z gwiazdeczkami:Podwójny łańcuszek:TOREBKA:Torebeczka żółta-Nowa z metkami (dostałam ja od kumpeli z Anglii ale to niestety nie mój gust)Licytacja od 5zł
licytuje Kitty27 za 5złHANDMADE:Bransoletka niebiesko-czerwono-czarna:(zrobiona własnoręcznie długość ok.160cm)Licytacja od 1zł
Breloczki-robione własnoręcznie przeze mnie idealnie nadaja sie do kluczyLicytacja od 1zł
Srebrno niebieski(dł.6,5cm):Żółto-niebiesko-czerwono-zielony(dł.9cm):Żółto-różowy(dł.14cm):Niebiesko-zielony(dł.11cm):Biało-jasno i ciemno zielono-niebiesko-czerwono-pomaranczowy(
Najgrubszy jaki udało mi sie zrobić)(dł.8,5cm):Żółto-zielono-niebiesko-rózowy(dł.12cm):Różowo-jasno niebieski(dł.5cm):Niebiesko-różowy(dł.5,5cm):Biało-różowy(dł.6cm):Niebiesko-zielono-pomaranczowo-czerwono-różowy(dł.8cm)Zielono-różowy(dł.12cm):Żółto-różowy kwadratowy(dł.6cm):Niebiesko-różowo-pomarańczowo-żółty(dł.7cm):Zielono-żółty(dł.6cm):Biało-zielony(dł.5,5cm):Zielony(dł.14cm):Niebiesko-żółty(dł.12,5cm):Niebiesko-żółty(ale bardziej niebieski)(dł.10,5cm):