Miałam już dzisiaj nie zaglądać na Allegro.
Ale zajrzałam...
http://www.allegro.pl/item560923147_sliczny_kroliczek_z_klatka_i_akcesoriami.htmlOpis aukcji mnie zmroził. Do tego stopnia, że pozwolę sobie zacytować:
"Zachęcam do zakupu gdyż króliczek jest młodziutki, oswojony, uwielbia dzieci i inne zwierzątka (mamy małego psa).
Uwielbia jeśc warzywa, słodycze i
nie potrzebuje zbyt wiele czasu i uwagi;)Jest śliczny w kolorze czarnym z białymi łatkami. Chłopiec;) Sprzedaję go z zestawem akcesoriów: - super jakości duża klatka wykonana z drutu ocynkowanego bezpiecznego dla zwierzątek ze specjalnym uchwytem na sianko oraz z granatową kuwetą z bardzo dobrego materiału - klatka została zakupiona razem z króliczkiem więc jest praktycznie nowa - dwie metalowe miseczki z uchwytami do zaczepienia na klatce rozmiarem idealne dla tego zwierzaka - poidełko do umocowania na klatce -
GRATIS dostaniecie Państwo proszek w zastrzyku gdyby króliczek miał problemy trawienne (dostałam go od lekarza na wszelki wypadek) oraz pokarm
Za wszytskie akcesoria i zwierzatko zapłaciłam łącznie ponad 250 złotych. Cena na aukcji jest tak niska gdyż zależy mi żeby mój pluszak trafił w dobre ręce. Istnieje możliwośc odbioru osobistego na terenie Lublina, Puław lub w okolicach. W innym przypadku wysylam zwierzaka bardzo bezpieczną paczuszką i w ciagu 24 godzin jest u Państwa- koszt przesyłki 25 złotych."