nuka, z mojej strony to była ironia...ale cóż
heh no cóż ja chyba też nie zrozumialam tej ironii
Co do tego króla z Łodzi to zdecydowanie trzeba go jakoś zabrać - ewentualnie wykupić jak nie da się inaczej. Głównie ze wzgledu na tego licytującego - koles na 100% nie ma uczciwych zamiarów i jak wygra to będzie lipa
Królas jest cudowny i jeśli rzeczywiscie tak fajny pod wzgledem charakteru to bardzo szybko znajdzie dom.
Ja mam w Bydgoszczy jedną przechowalnię ale tylko na miesiąc. Co do transportu to może ewentualnie Nuka jakby jechala do dr Krawczyka mogłaby pomóc w przewiezieniu go do Torunia... A jeśli nie to poszukamy czegoś innego.
Mam do Was jeszcze inną prośbę. Cały czas myślę o wystawianiu adopcyjnych króli na allegro (tylko moich i ewentualnie Oli - bo wiem ze inne dziewczyny absolutnie sie nie zgadzają). Nie chce tylko, żeby skonczylo sie tak jak ostatnio - czyli samymi mailami i telefonami które wpędzały mnie do grobu
Dlatego tez, jeśli ktoś z Was ma jakiś pomysł na ciekawy szablon wraz z treścią którym można by się posłużyć to bardzo chętnie skorzystam z Waszych propozycji
Ja mam swój szablon ale może macie jakieś ciekawsze pomysły na wyglad (może jakieś ładne tło) i treść takiego "ogloszenia" - musi być dość oczywiste - że to jest adopcja SPK a nie mój królik (żebym znowu nie dostala maili o tresci - dlaczego oddajesz tego królika, nie masz serca, jak można być tak okrutnym itd), muszą byc wymienione zasady adopcji, żeby nikt nie był zdziwiony że nagle proszę o formularz ale też musi w jakiś sposób przyciagać i zachecać do adoptowania a nie kupowania.
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to proszę o kontakt