http://www.allegro.pl/item834472079_kroliczek_minaturka_rasy_blekitnej_klatka.htmlWygląda prawie identycznie jak moja paskuda.
Jesli mam być szczera to Rose jest "królikiem z allegro". Miała 6 tygodni jak ją zaklepaliśmy, ale odebraliśmy jak skończyła akurat 2 miesiace. I tak nie była wtedy z mamą razem tylko w osobnej klatce. Na szczęscie oprócz tego jest zdrowa.
Co do tych maluchów... ręce opadają. Nie miałam za dużo zwierząt, ale nie wyobrażam sobie ze kupuję zwierzę i wychowuje je i karmię tak jak mi się wydaje że powinnam.
Tacy ludzie to nie ludzie.
Tacy mówią, ze królik jest głupi, bo nie robi tego co chce.
Królik myśli: "Ty jesteś głupi, kto się przezywa ten się sam nazywa".
Skoro kupuję królika to na dobre i na złe, w zdrowiu i w chorobie.
Ojojoj, mówię nie na temat.
Ale chyba wiadomo, że wysyłać królika pocztą to tak, jakby człowiek podróżował w akwarium.
Czy ja mówię od rzeczy?
Zdarza mi się.
Jechałam po Rose aż do Dziewkowic
a to w Opolskim. Teoretycznie godzina drogi, ale był korek i wyszły 3
hehe
[ Dodano: Wto Gru 08, 2009 3:21 pm ]http://www.allegro.pl/item834472079_kroliczek_minaturka_rasy_blekitnej_klatka.htmlWygląda prawie identycznie jak moja paskuda.
Jesli mam być szczera to Rose jest "królikiem z allegro". Miała 6 tygodni jak ją zaklepaliśmy, ale odebraliśmy jak skończyła akurat 2 miesiace. I tak nie była wtedy z mamą razem tylko w osobnej klatce. Na szczęscie oprócz tego jest zdrowa.
Co do tych maluchów... ręce opadają. Nie miałam za dużo zwierząt, ale nie wyobrażam sobie ze kupuję zwierzę i wychowuje je i karmię tak jak mi się wydaje że powinnam.
Tacy ludzie to nie ludzie.
Tacy mówią, ze królik jest głupi, bo nie robi tego co chce.
Królik myśli: "Ty jesteś głupi, kto się przezywa ten się sam nazywa".
Skoro kupuję królika to na dobre i na złe, w zdrowiu i w chorobie.
Ojojoj, mówię nie na temat.
Ale chyba wiadomo, że wysyłać królika pocztą to tak, jakby człowiek podróżował w akwarium.
Czy ja mówię od rzeczy?
Zdarza mi się.
Jechałam po Rose aż do Dziewkowic
a to w Opolskim. Teoretycznie godzina drogi, ale był korek i wyszły 3
hehe