Miso, mam prośbę. Napiszę tu, bo w zasadzie jest ona do wszystkich. Czy można by jakoś zaznaczać, że do przedmiotu będzie doliczony koszt przesyłki?
Megana, to czy zostanie doliczony nawet POWINNAM pisać (reg. przesyłka; 3)
, jednak stwierdziliśmy, że to bez sensu bo tylko w nielicznych wyjątkach wystawiający decyduje się wysłać na własny koszt i to zazwyczaj informując dopiero w chwili zakończenia bazarku. Nie jestem również w stanie napisać ceny wysyłki przedmiotu, ponieważ nie są one u mnie i (co logiczne) nie jestem w stanie jej sobie z nieba wytrzasnąć
.
Kupujący może tylko się domyślać ile zapłaci za wylicytowaną książkę, bądź maskotkę
Najlepiej profilaktycznie doliczać cenę wysyłki - lepiej się potem pozytywnie niż negatywnie rozczarować.
Dnorthern - jeżeli tylko będziesz miała coś "na zbyciu", to oczywiście wszystko jest mile widziane na bazarku
Co do przedmiotów - nie powiem, że nie masz racji jednak to wrażenie, że większość pochodzi z poprzedniego bazarku raczej się nasila z racji tego ILE z nich pochodzi z poprzedniego bazarku
Są tu jednak ludzie, którzy na poprzednim bazarku nie mieli okazji licytować oraz tacy, którzy czekają na zdjęcia.
W każdym razie wszelakiej maści nowe przedmioty ( i wcale nie muszą być nowe - mogą używane ) są mile widziane, więc jeżeli tylko macie coś zbędnego do szczęścia i chcielibyście przekazać na króliczki to proszę opisać, obfocić i wysłać mi na PW