Witam! Trafiłam tu przypadkiem, bo nie mam nic wspólnego z królikami, lecz z psami. Chciałabym jednak wypowiedzieć się na temat Pana Doktora Rafała Ostaszewicza. Potwierdzam, że jest to Doktor House. Uratował mojego psa, gdy weterynarze z Kliniki Weterynarii Akademii Rolniczej w Lublinie byli bezradni i postawili błędną diagnozę. Jak go przywiozłam do Dr Ostaszewicza, mój piesek nie miał już nawet odruchu bezwarunkowego ucha - jak dmuchamy psu w ucho to nim rusza. Po czterech dniach wrócił do domu jak nowy. Od tamtego czasu (2 lata temu) jeżdżę tylko do niego, a że mój pies jest bardzo chorowity, wiem co potrafi. Za każdym jednym razem diagnoza jest w niecałe 5 minut i zawsze trafna. Poza tym zwierzęta go uwielbiają i właściciele też, bo jest młodym, fajnym lekarzem, bardzo komunikatywnym i nie zarozumiałym. I przede wszystkim kompetentym specjalistą!!! Polecam całym sercem właścicielom wszelkiej maści pupili. Pozdrawiam!!!
btw Doktor Ostaszewicz przyjmuje w Lubelskim Centrum Małych Zwierząt 81-740-75-75
http://www.lcmz.pl/