UWAGA! Ten serwis używa cookies (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Zapoznaj się z polityką bezpieczeństwa!.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tak jest nadal do adopcji.
jusstyna85, drażni je prowokuje... Do zabaw kochają berka, To jest wgl pies korzysta z legowiska szczurów i często sypia w nim obok psów Możesz widzieć 2 psy Zgłosiła się dziewczyna ostatnio do mnie która ma psa i chciała Lila na weekend żeby sprawdzić reakcje psa
Cytat: "Ogonowa"jusstyna85, drażni je prowokuje... Do zabaw kochają berka, To jest wgl pies korzysta z legowiska szczurów i często sypia w nim obok psów Możesz widzieć 2 psy Zgłosiła się dziewczyna ostatnio do mnie która ma psa i chciała Lila na weekend żeby sprawdzić reakcje psa Gdyby jednak nie chciała go zaadoptować,to daj mi znać
Cytat: "jusstyna85"Cytat: "Ogonowa"jusstyna85, drażni je prowokuje... Do zabaw kochają berka, To jest wgl pies korzysta z legowiska szczurów i często sypia w nim obok psów Możesz widzieć 2 psy Zgłosiła się dziewczyna ostatnio do mnie która ma psa i chciała Lila na weekend żeby sprawdzić reakcje psa Gdyby jednak nie chciała go zaadoptować,to daj mi znać Jeśli jesteś zainteresowana Lizakiem to wypełnij formularz adopcyjny http://adopcje.kroliki.net/dokumenty.htmlTu nie chodzi o to, kto pierwszy ten lepszy. Pośrednik adopcyjny wybierze dla niego najlepszego opiekuna, kolejność zgłoszeń się nie liczy.
jusstyna85, a skoro masz tego króliczka to może być spróbowała resocjalizować króliczka? W razie wątpliwości służymy ci pomocą.
Cytat: Kitty27jusstyna85, a skoro masz tego króliczka to może być spróbowała resocjalizować króliczka? W razie wątpliwości służymy ci pomocą.Da sie jakoś z królikiem pracować? )