Nie wiem,czy to dobre miejsce ale licze na wasza wyrozumiałosc i wiedze ktora sie chyba podzielicie
posiadam kroliczka (3letnie lwiatko)wczoraj stracil bunie ... byli ze soba od poczatku ... chcialabym sie dowiedziec paru rzeczy. chodzi o to,że zdecyduje się prędzej czy póżniej na nowego królika jednak nie wiem,czy powinien to by królik w tym samym wieku? czy jeśli króliczek nowy bedzie mlodszy lub starszy oznacza,ze są mniejsz szanse na przyjazń? Felek jest wykastrowany i dosyc spokojny... myślałam nawet o adopcji dwóch uszatków ale nie wiem nawet czy adopcyjne kroliczki powinny byc dziewczynami czy chlopcami czy para mieszana... wykastrowane czy nie robi to roznicy skoro Felek jest po zabiegu?
mam jeszcze jedno pytanie.. wlasciwie do działu adopcji.. jakie są szanse by jakiś dobry czlowiek dostarczył mi króliczka lub kroliczki do Chojnic??(woj. pomorskie). Spotykacie się z osobami które pragną zaadoptowac uszatki w polowie drogi czy jak to wygląda? bede wdzieczna za wszelkie informacje[/code]