Czy w moim wieku poszłabyś do pracy żeby placić na stowarzyszenie powinnaś się cieszyć ze chociaż uczestniczę i się naprawdę staram..Tym bardziej, że moja mama niestety nie bardzo jest za wysyłaniem pieniędzy dla stowarzyszenia choć próbowałam namówić nie raz, niestety mi nie wyszło...
Mam zamiar zostać osobą ,która może zapewnić DT dla króliczka, to też jest pomoc...
U mnie sytuacja jest bardzo podobna, jeśli dostanę pieniądze mam sobie wybrać na co one będą. Zapłacę za weta, zadbam o króliczka i dla mnie już nic nie zostaje, na nową bluzkę czy spodnie. Nauczyłam się w ten sposób oszczędności. Nie wiem jak dokładnie jest u Ciebie. Jakoś tak odruchowo porównałam, jeśli Cię uraziłam - przepraszam, nie miałam tego na celu.
Rety, przecież zamówienie domowej wizyty jest lepsze od braku reakcji.
Nigdzie nie napisałam, że brak reakcji jest lepszy. Weź pod uwagę, że mój post był zanim
Madzia_;3, wyjaśniła mi sytuację.
Poza tym nie możesz wiedzieć, czy wpłacają na organizacje czy nie.
I nie wiem, nie sugeruję też, że nie.
Dziękuję bardzo za "tylko" złamanie
Nigdzie nie napisałam, że to "tylko" złamanie.
wiadomo, że wet nie przyjedzie z rentgenem.
Dlatego po prostu (przed wyjaśnieniem) nie do końca zrozumiałam co wizyta domowa ma na celu, dlatego zapytałam.
Bośniak Dziękuję. ^^
Hm. Mam wrażenie, że mój post został odebrany jako atak na Twoją osobę. Nic podobnego. Pytanie zadałam z ciekawości.
Nera niech szybko wraca do zdrowia
.