Pszczolkowa, czemu sie zżymasz?
Ty pytasz, bośniak odpowiada. Nie znam wetów z grodu Kraka więc na ten temat
Ale z zębolami bośniak ma rację. Wet przy każdej wizycie powinien zerknąć w głąb uszatego pysiaka. Jak zapewne wiesz u króliczków zęby rosną całe ich życie, żeby było wszystko ok muszą byc systematycznie ścierane. Nigdy nie wiadomo kiedy wydarzy sie coś takiego, że uszak przestaje ścierać któryś z ząbków. A przerośnięty ząb to wielkie zagrożenie nawet dla życia futerka. O tym każdy króliczy wet wie i nawet nieproszony sprawdza co w pyśku się dzieje
Dobrze, że pytasz, zawsze odpowiemy, tylko trochę zrozumienia dla innych forumowiczów. Czasami pytanie dotyczy takich spraw, że na forum jest już kilka tematów o danym problemie. Kolejny raz opisywanie tego samego może wyprowadzic z równowagi najbardziej opanowaną osobę. Tym bardziej, że na forum jest aktywna funkcja "szukaj". Do tego forumowicze to zwykli ludzie, mający swe życie osobiste, swoje własne problemy, jakiś gorszy dzień z różnych powodów...
Ja już się nauczyłam, że złość piękności szkodzi, dlatego jak przeczytam jakąś wypowiedź nie po mojej myśli zamiast sie denerwować - idę na spacer. Po powrocie wygląda to zupełnie inaczej. Tego i Tobie życzę