Wracając do królików z pseudohodowli chciałam przedstawić Wam ostatnią samicę z tej grupy, która została we Wrocłąwiu poniewaz urodziła w wieczór kiedy Kasiula przyjechała po króle. Nazywa sie Narnia i ma obecnie 4 maluszki. W tym tygodniu zostanie zabrana na tymczas do naszej forumowej Oli. Czekaliśmy tyle czasu, zeby przenosiny nie były niebezpieczeństwem dla małych i matki.
Oto zdjecia.
Narnia bardzo broni młodych, jak napisała Ola rzuca sie na obcych jak czołg:)
W zwiazku z tym, że Oli trafił sie nie jeden a 5 królików do przechowlani chciałam prosić forumowiczów o pomoc. Potrzebny jest pokarm dla juniorów, siano i granulaty pod tyłek. Ola pójdzie z samicą i przychówkiem do dr Piaseckiego na przegląd i wtedy tzreba bedzie zapłacic za wizyte. Jeżlei ktoś moze to proszę o dary rzeczowe na adres Oli, podam na priwa, lub pieniażki na konto spk z dopiskiem Narnia z Wrocławia, wtedy z tej puli zapłacimy za wizyte u lekarza. Jeżlei ktoś coś wpłąci (nawet 5 zeta to juz COŚ! to prosze o cynk na priwa będę wiedział ile pieniedzy uzbieraliśmy)
Wiem, że ostatnio często Was prosimu o pomoc, ale tych królików przybywa a jeść muszą mieć co.
Z gór wszystkiem darczyńcom dziekuję.
[ Dodano: Pon Lut 15, 2010 9:13 pm ]MAS, dziękuję za pierwszą oferte pomocy z jedzonkiem