To, ze sianko jest tanie nie znaczy ze to byle co - to po pierwsze. Po drugie mozna sprobowac sposobem, czyli spryskac je woda z miodem i wysuszyc nie jeden krolik tak sie przekonal do sianka. Cena nie zawsze idzie w parze z jakoscia...
Chyba ktoś tu nie zrozumiał żartobliwego tonu... pewnie że cena nie idzie w parze z jakością. Jednak Niezłe ziółko, jest sianem DOBREJ, nawet BARDZO DOBREJ jakości i nie mówię tego tutaj ze względu na reklamę- nie, nie mam nic wspólnego z NZ , oprócz tego, że Sabinka kocha EKO mix ziół
Po prostu wątek służy poleceniu dobrego siana, a więc takie polecam. Uważam,że dobre siano to takie, które MÓJ królik chętnie pałaszuje,szczególnie, że jest królikiem "specjalnym". Mój je właśnie NZ i to mu służy, innego póki co nie chce, a wypróbowaliśmy już ho ho! Sposobów też było co niemiara,ale no nie idzie. Skubnie trochę, ale trochę to w jej przypadku za mało, bo dodatkowo linieje jak szalona, prawie non stop.
A gdyby (nie daj Boże) NZ zaprzestało produkcji ekomixa, będę szukać innego rozwiązania, w ostateczności będę mieszać różnorakie ziółka i tyle.
Co do cen, owszem są wysokie, ale w moim wypadku, jest to niestety nieodzowne. Poza tym czego nie robi się dla swoich zająców,szczególnie, że siano to podstawa ich żywienia.