zabir, posłuchaj dziecko
Nie jedno dziecko ma więcej wyobraźni od Ciebie, wiec nie czuje się jakoś źle ze swoimi opiniami o tobie(mała litera w tym wypadku jest jak najbardziej zrozumiała), które wynikają z twoich wypowiedzi. Domyślam się że ty musisz być zdecydowanie po 60-tce( nie obrażając innych które przekroczyły ten wiek), bo dla ciebie każdy ma zbyt mało lat, a twoje poglądy na temat zwierząt są tak archaiczne, że pewnie pochodzą z epoki gdy ludzie zaczynali hodowlę zwierząt, tylko na cele spożywcze.
Każdy inny pogląd od twojego, jest traktowane jako nawoływania religijne, lub ideologiczne, przyjmij do wiadomości że żyjesz w błędzie, kłamstwie, dla ciebie królik to szkodnik, a dla mnie szkodnikiem jesteś ty i tobie podobni, wiec dlaczego nie umiesz tego uszanować, tak samo jak my mamy szanować twoje zdania o "królikach szkodnikach", czyżby kolejny objaw hipokryzji?
Nie mam zamiaru czytać tekstów o tym, że jestem zła, pusta, snobistyczna
Pewnie chętniej byś czytała jaka jesteś wspaniała i nie mogąc znaleźć takich ludzi w rzeczywistym świecie szukasz ich na forach, a tu kolejne rozczarowanie.
(...)więc załóż sobie na mordę kaganiec i cállate
Właśnie na takim poziomie jest twoja kultura i poziom inteligencji, dla ciebie, niektóre wyrażenia są obce, a coś takiego jak synonimy nie istnieją, aby było grzeczniej i bardziej kulturalnie. Komunikujesz się słownictwem zwierząt (prostym i nieskomplikowanym), a nie potrafisz odczytać ich prawdziwych potrzeb