Włoskie widziałam jakieś pół roku temu, jak szukałam dla swojej trójcy. Ten, który mam tu dla kota jest nieco mniejszy, zgrabniejszy od Atlasa 10, ma metalowe drzwi. Wygląda tak, tylko z metalowymi drzwiczkami
http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/23/58/49/45/2358494542Na torbach się nie znam, nie preferuję. Ale widziałam w realu kotka w takiej Zoluxowej, tylko pani nie wiedziała, jak ma rozmiar. Trochę zmieniała kształt - naciągała się, jak torba
- gdy go niosła. Zawsze można kupić używaną i odsprzedać, jakby się nie sprawdzała.
A ja polecam transportery z wentylowaną górą, metalowymi drzwiami otwieranymi z boku. Marciula, Atlas nosi mi się wygodnie, a 3 uszaki też ponad 5g kg ważą, ale taki z drzwiami przednimi otwieranymi do góry to była masakra
Jak komuś wygodniej na ramieniu, to już dużo daje taką możliwość.
Fajne są Atlas Ferplasta, Gulliver Stefanplast'a, te Cosmos'y, Fop'y, etc. Teraz jest duży wybór, różne firmy. Ale dla mniejszych uszu nadają się i takie większe dla gryzoni (typu Aladino Large) albo dedykowane dla królików (typu Gulliver Midi).