http://www.sklep.videozoo...products_id=677
A ja właśnie będę zamawiać i się zastanawiam nad tym, co sądzicie??
Miałam to jak Karolcia do nas trafiła. Ja nie wiem, kto wpadł na pomysł żeby to był transporter dla królika. Karolcia miała pół roku i był już dla niej zdecydowanie za mały, nie polecam.
megana88, a jaki rozmiar bo wiem że jest kilka.I czytałam że te materiałowe nie są najlepsze. A moja zuza lubi sikać niestety jak idzie do weta.Może napisz coś więcej.
Przerobiłam wszystkie (dosłownie) transportery dostępne na polskim rynku. Z racji tego, że wiele podróżuję musiałam mieć coś poręcznego, lekkiego i oczywiście żeby Karolci się podobało. Dlaczego nie transporter? Już o tym kiedyś pisałam. Nie sprawdzają się w autobusach ani pociągach, niby plastik, a takie sińce miałam... (wiadomo jak to jest w naszej polskiej komunukacji). U weterynarza zawsze były jakieś problemy z rozkładaniem, składaniem itp itd. Co do torby to były zarzuty, że przesiąka moczem. Ja podkładam ręcznik (tak jak chyba każdy w transporterze) i odkąd mam tę torbę (rok) jeszcze nigdy niczym nie przesiąknęła. Jest bardzo lekka (w przeciwieństwie do transporterów, które po "zapakowaniu" królika nie są już takie lekkie i poręczne). Rozpina się jednym ruchem, zapina tak samo. Zamek biegnie przez 3/4 torby także żaden problem z czyszczeniem czy wyjmowaniem królika. Ale ile osób tyle zdań, także to jedynie moja opinia na ten temat
[ Dodano: Sro Paź 28, 2009 8:29 pm ]a rozmiar mam M i w zupełności mi wystarcza