Ja na pewno bardzo chciałabym mieć w domku taki kalendarzyk
"
Padło pytanko czy będzie kalendarz w tym roku. Jeśli chodzi o mnie mogę zająć się projektem, załatwieniem druku. Jednak nie wiem czy chcę w tym roku podjąć się realizowania wysyłek i zbierania chętnych na kalendarz. Z drugiej strony jak nikt się chętny na to pewnie i tym się zajmę bo szkoda by kalendarza nie było...
Jeśli by ktoś chciał zająć się zebraniem zdjęć do kalendarza to byłoby super...więc czekam na zgłoszenia chętnych do pomocy
"
Jeśli chodzi o projekt, druk itd. to fajnie, że możesz to załatwić, ja wysyłkami też nie chcę się zajmować! Lecz MOżE zbieraniem zdjęć, oraz chętnych, raczej mogę się podjąć. Tak tylko myślę jak byśmy to zorganizowały...? Mogę podać moją propozycję ?
Byśmy podały mój e-mail i wysyłali, by po powiedzmy 3 fotki. Potem padła by data zakończenia wysyłania fotek. Ja bym wyeliminowała te niezbyt fajne, wysłała do BRRUNI. Ona ułożyła by projekt, oraz wydrukowała, po czym jAK byś jednak zechciała porozwysyłała byś do chętnych, którzy przednio zgłosili by się do mnie. Więc wszystko możemy między sobą robić przez e-mail. Lecz jeśli jest może osoba chętna na porozwysyłanie kalendarzy, możesz do niej wysłać kal. i ona je wyśle do wyszystkich
) Nie wiem czy to fajny pomysł, ale to tylko propozycja, jeśli coś jest źle napisane, proszę nie obrarzajcie się
))))