Witajcie,
Nie wiedziałam w którym dziale założyć ten temat, w końcu ten najbardziej mi podpasował. Jeśli inny dział jest odpowiedniejszy do takiego tematu, to będę wdzięczna za wskazanie mi go
Chciałabym ofiarować potrzebującym królikom kostkę siana 10 kg.
Nie wiem tylko, gdzie najbardziej jej potrzebują. Kostkę będę mogła przekazać w weekend, 9-10 października we Wrocławiu. Prosiłabym SPK o wskazanie mi, gdzie jest najbardziej potrzebna: może jest to schronisko, a może inne miejsce?
Dodatkowo chciałam zaoferować możliwość transportu królików na trasie Świeradów Zdrój (dolnośląskie) - Mława (mazowieckie) - Świeradów Zdrój. Miasta, przez które mogę jechać to:
Gryfów Śląski, Lwówek Śląski, Złotoryja, Szklarska Poręba, Jelenia Góra, WROCŁAW, Oleśnica, Ostrów Wlkp, Kalisz, Koło, Kutno, Gostynin, Płock. W szczególnych przypadkach mogłaby być jeszcze Warszawa.
Istnieje jeszcze możliwość dojazdu przeze mnie do Bogatyni, Legnicy.
Tę trasę pokonuję raz na jakiś czas. W najbliższym czasie będę nią jechać około 6 października (Mława -> Świeradów), potem najprawdopodobniej 16-17.10 (w obie strony). Mniej więcej co tydzień-dwa jeżdżę na trasie Świeradów Zdrój-Wrocław.
W razie potrzeby przewozu króliczka proszę o kontakt.
Czekam na informację od SPK gdzie najlepiej będzie ofiarować sianko