Hmmm tak się zastanawiałam. Może jednak byłaby opcja, żeby 2 osoby zajmowały się stroną adopcyjną? Bo rozumiem, że dla osób z grupy adopcyjnej problemem byłoby wysyłanie maili do dwóch osób. A czy nie możnaby było założyć nowego maila do którego dostp miałyby te dwie osoby? Musiałyby się tylko dogadać co zrobić, żeby nie powielać ogłoszeń. Bo np jak jedna będzie chora, czy akurat wyjedzie, to druga będzie mogła się zająć stroną adopcyjną i w drugą stronę.
Ja widzę takie rozwiązanie. Utworzyć nowe konto, np. na onecie, dodać nowy folder, typu "zrobione" i jak któraś przeczyta maila od osoby z grupy adopcyjnej i zrobi co trzeba (doda ogłoszenie, edytuje, czy usunie) to przenosi wiadomość do tego folderu i wiadomo, że wszystko co jest w tamtym folderze jest już zrobione a co jest w odebranych jest do zrobienia. Chyba, że z założenia ma być za to odpowiedzialna jedna osoba, to wtedy pomysł pada
No w każdym razie tak się zastanawiałam, co by zrobić, żeby wszystko ładnie działało i coś takiego mi przyszło do głowy. Myślę, że przy 2 osobach ogłoszenia i zmiany byłyby szybciej zamieszczane na stronie adopcyjnej i nie trzeba by było ponaglać