kasiagio, nie ma sprawy. wszystko przygotuje jeszcze raz w podpunktach. Opis całej strony etc. w wersji "dla laika"
Kasiula86, że ja niby czytam Wasze wiadomości na GA? Kto Ci tak powiedział? Masz podstawy, żeby tak sądzić? Zarzucasz mi coś czego nie robie. Ja też już straciłem cierpliwość. Więc zanim cokolwiek mi zarzucisz to przemyśl, bo możemy spotkać się w sądzie. Maile od GA dostaje od dłuuugiego czasu. Pisałem do was setki razy, żeby mnie wykreślić z listy, ale to wy wszystko olewacie.
bosniak, też uważam, że powinnismy zacząć od początku.
Co do zarzutów, że jakoby jestem arogancji wobec ludzi (podejrzewam, że chodzi o Tajniaka). Wybaczcie mi, ale jeśli ktoś pisze grzecznie na forum posty wręcz się migdali ze mną, a na gg rzuca mi cholerami to ja nie będę udawał, że jest ok. skoro nie jest.
Padło tutaj wiele zarzutów pod kątem zarządu tj. że dajemy zarobić znajomym tudzież rodzinie, która pracuje w EVE GROUP. Padło również kilka zarzutów wobec mnie (np. insynuacja, że nie jestem zdrowy psychicznie). Następne, że przeglądam listy GA. Tak się składa, że żeby zalogować się do Waszych skrzynek pocztowych musze zmienić Wam hasła. Natomiast posiadam wgląd do dzialu zamkniętego GA tylko i wyłącznie dlatego, że mam status admina, a każdy admin ma do tego wgląd. Poza tym uważam, iż mam pełne prawo przeglądać posty na GA skoro jestem w zarządzie.
Są to rzucane pomówienia i z racji tego, że jakiś czas ze sobą pracujemy zastanowie się czy sprawy nie skierować na drogę sądową. Gdybyśmy się nie znali, już dawno niektóre osoby by dostały wezwania na policje.
jak już pisałem, wszystko wyjaśnie jeszcze raz, tak aby było zrozumiałe. W poniedziałek zobaczycie nową strone SPK. Sami będziecie pisali co gdzie i jak ma być.
Temat kłótni uważam za zamknięty. Jak ktoś ma coś jeszcze mi do zarzucenia, jakieś wątpliwości co do mojej osoby, to zapraszam na PW, bądź na gg.