kapi napisala mi ze spk planuje znalezienie i prezentacje sławnych osób mających króliki i uwazam ze to bardzo dobry pomysl
tylko jak dotrzec do tym ludzi ? Mysle ze chyba najlepiej byloby wciagnac do akcji dziennikarzy gazet i radio . Sadze ze sie to uda jezeli zaczniemy od malutkich telewizji ( takich na jedno miasto) i lokalnych gazet no i radia chyba studenckie sie do tego najbardziej nadaja . Sama moge spróbowac skontaktowac sie z lubelskim radiem centrum tylko niech mi ktos napisze co dokladnie mam omowic z nimi , jakie broszurki itp im dac ( zeby nie pomysleli ze se przyszla wariatka i cos chce
)
A jesli chodzi o apel rumburaka to pomyslalam ze mozna tez dzialac na allegro tzn wysylac maile z apelem rumburaka do osob ktore sprzedaja lub oddaja na allegro kroliczki mlodsze niz 8 tyg ( tylko grzeczne maile informujace bo mysle ze jezeli osoba zacznie byc atakowana i wyzywana to skutek bedzie odwrotny ,moze ci ludzie naprawde nie wiedza ze takie krolisie sa za male) To by byla bardzo latwa praca codziennie tylko sprawdzac na allegro i wysylac , wystarczy miec stale łącze i byc zarejestrowanym ( ja nie moge ani stalki nie mam ,ani nie jestem zarejestrowana
no i jakos nie moge sie zarejestrowac nie wiem czemu :...: )
narazie tyle wykombinowalam ale mam jeszcze jeden pomysla tylko musze to jakos sensownie napisac