Ok, jestem gburem pozbawionym miłości i zyczliwości, wprowadzam niemiłą atmosfere na forum, wyganiam nowych uzytkowników, w porządku.
Ciapusia, nie zrozumiałaś mnie, chodzi mi o to, że zapisując się, pisząc na forum - chcemy zdobyć wiedzę, nie posiadamy jej, więc dlatego zadajemy pytania.
Rozumiem, że te pytania mogą irytować doświadczonego opiekuna królika, ale postarajmy się nie okazywać tej irytacji.
Naprawdę jest to zbyteczne. A może zniechęcać.
Ponieważ ktoś zadając pytanie - zazwyczaj nie zna na nie odpowiedzi, więc skąd może wiedzieć jak robić, czy robi dobrze czy źle itp?
Oczywiście, gdyby wiedział, że robi źle, napewno by tak nie zrobił, więc ta irytacja uważam, że jest po prostu niepotrzebna
Dziękuję, że macie wiedzę i się z nią dzielicie ze wszystkimi, w tym ze mną
Uczę się tutaj, jak postępować z moim pierwszym królikiem.
Pewnie gdybym była impulsywna, po zadaniu jednego pytania i wcale miłej odpowiedzi zraziłabym się i pewnie długo mnie by tu nie było. A co za tym idzie - moja opieka nad królikiem prawdopodobnie byłaby nieodpowiednia
O to mi chodzi, a tak to wszystko ok ok
[ Dodano: Wto Cze 02, 2009 6:10 pm ]Fallen - tak długo pisałam poprzednią odpowiedź, że dopiero po jej wysłaniu zauważyłam Twoją!
Ale juz jest wszystko dobrze ?!