Kurka, i znów nie wiedziałam gdzie mam napisać.. (w razie czego prosze o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce).
Mam taki pomysł, iż chcę stworzyć taki duży poradnik o króliczkach w postaci pdf.
Artykuły biorę z internetu... oczywiście ze strony SPK to podstawa, dlatego po ukończeniu pierwsze co, mam zamiar wysłać to SPK w celu niejako zatwierdzenia.
Tak sobie pomyślałam ze cos takiego może sie przydać. Wszystko (prawie) w jednym miejscu... nawet gdy net zawiedzie a ktos po prostu będzie chcial sobie cos przypomnieć... Lub po prostu sobie wydrukować jako książkę.
Tak zeby bylo wszystko w jak najlepszym porzadku o pozwolenie na zamieszczenie artykułu bede pytać... tzn najpierw to zrobie, a potem najwyzej wywale. Nie chcialabym jakichś głupich sytuacji.
Zamierzam tez przejrzeć dokładnie forum i zrobic cos w stylu faq, pytania i odpowiedzi...
Wiec sprawa nr 1. Co o tym myślicie? Co byście moze dodali, jakies pomysły?
Sprawa nr 2. Jako ze zdaje sobie stprawe, ze korzystanie w ogolnodostepnych w internecie zdjec królikow moze byc nieco niezgodne z prawem, mam prosbe o wyslanie mi zdjec swoich kochanych ucholów. Im wiecej tym lepiej.
Nie chce zeby to byl suchy tekst, lecz cos co można zobaczyć tez na wlasne oczy.
Takze i krole, i akcesoria, i klatki, i pokarm, zdjecia suszkow.... dosłownie wszystko.
Imie i nazwisko tez sie przyda jesli chcecie żeby zdjęcie bylo podpisane...
mail:
monis_9151@wp.plI z gory dziekuje