Zapraszamy do programu Domów Tymczasowych SPK. Więcej informacji tutaj.
Ja mam białą kuwetę, czasem żałuję , że nie mogłam wziąść czarnej , albo brązowej , bo octem muszę myć , żeby siuśki zeszły xd
Cytat: Fallen w Maj 28, 2010, 20:34:15 pmJa mam białą kuwetę, czasem żałuję , że nie mogłam wziąść czarnej , albo brązowej , bo octem muszę myć , żeby siuśki zeszły xdnie rozumiem.. kazda kuweta sie brudzi to raz a dwa starczy kwasek cytrynowy a nie ocet
Ja też myję octem.
witam, nigdy nie miałem kuwety tylko zwykle trocinki w klatce. Jakie wy macie rozwiązanie z tymi kuwetami ? Króliki się do nich załatwiają ? A reszta klatki jest bez trocin ? Mógłby ktośw wrzucić jakieś zdjęcia i gdzie moge to kupić
i taka kuweta to gdzie ma być. bo chyba nie w klatce ? Proszę mi to trochę bardziej zobrazować . I co sypać do klatki jak nie trotki ?
Dziewczynki kuweta przesiewowa samoróbka do zwykłej kuwety wystarczy dokupić kratki do obcierania wałka malarskiego z farby uciąć rączkę i działa jak przesiewowa kuwetka są dwa wymiary takich kratek... ja z dwóch zrobiłam jedną (tu docięłam tam połączyłam i mam) i mam za 5 zł kuwetę super