Moja Dziunia nigdy się nie nauczyła załatwiania w kuwetce,lecz wzielam ją dużą ze sklepu więc już tak miała,Sisi jako jej córka wzieła z niej przykład,ale jest lepiej wychowana i stara sie ładnie załatwiać.Gdy w moim domu pojawił się samczyk Dukat,a potem Trusia moje dziewczyny poczuły ich zapach i zaczęły sikać wszędzie miestety,problem tylko w połowie sie rozwiązał bo ich kuweta stoi w kuchni a one sikały w pokoju,więc kupiłam im coś w rodzaju legowiska czyli takie kwadratowe poduchy płaskie,czasem sie je kupuje jako posłanie na krzeszła,kłade im one tam siusiają bo ona jest miękka,potem zmieniam na czystą i piore w pralce,choć niestety jak tylko robi się mokro to królewny na mokre nie robią tylko obok,a jak zostają same w domu a ja jestem w pracy to zaczynają sikać już też obok posłania i bobkować praktycznie wszedzie.\dobrym sposobem na czyszczenie takich plaM szczególnie na panelach aby sie nie odbarwiały jest zmieszanie soli,octu i soku z cytryny,ja to tym szuruje,potem odkurzam i w koncu przejeżdzam mopem.