Jak pewnie wielu z was wie, mój Frotek powaznie zachorował na zapalenie jelit. Krótko przed tym zamówiłam 5 kg (2X2,5kg) Cuni Complete, króliczek zawsze bardzo chętnie go jadł i nigdy nie miał dość. W nowym opakowaniu granulki wygladały inaczej - były olbrzymie, jakieś 3-4 razy wieksze, niz we wszystkich wczesniejszych opakowaniach. Od poczatku króliczek był do karmy bardzo zdystansowany, jadł mniej, i "na raty", chyba nie bardzo mu smakowało, cos było nie tak. Po kilku dniach zaczęły się kłopoty z jelitami, wywołane przez niewłaściwy pokarm. zawsze dokładnie sprawdzam co podaje Frotkowi, nie wprowadzałm nic nowego, nie miałam żadnych nowych opakowań poza CC, wiem, że to jeszcze o niczym nie swiadczy, ale zastanwiam się, czy to mozliwe, że to z Cuni jest coś nie tak?? I jak to moge sprawdzić?? Mam tego 5 kg, kosztowało dość sporo, nie chciałabym tego wyrzucic na śmietnik, ale tez boje sie podac tego Frotaskowi.
Wczoraj pani doktor pozwoliła mu dać troche granulatu, majac do wyboru granulat albo suszki, wybrał suszki, za którymi nie przepada, może on sam czuje, ze cos jest nie tak??