Musze cos jeszcze napisać bo tu jakieś mity powstają o nie!
1. psy nie są rozmnażane, ze mam 4 psy w tym jednego psa który jest wykastrowany. To nie oznacza że sie rozmnażają, 5 lat temu raz suka sie oszczeniła i z zostały dwa psy właśnie pies i suka. A jednego kupiliśmy. I wyobrazicie sobie że gdy suki maja ruje dostają za szczyki a beza(namłodsza) będzie wysterelizowana! tak samo jest z kotami.
2. dziadek hodował kiedyś ale z 14 lat temu wiecie i to wszystko z tymi kotami działo sie wtedy bo mnie na świecie nie było. i pomyście sobie ze moja mam nie raz ratowała koty przed utopieniem itp.
3. policja, zajmuje sie poważnymi sprawami jak morderstwo itp. a w chcecie zaśmiecać ja i jeszcze cos bo to wszystko jest bujda to możecie odpowiadać za wezwanie policji na nic!
4. posiadam jakieś zwierzęta z różnych ziródeł czy to podżucone i czy przygarnięte.
5. myszoskoczki rozmnażam ,,specjalnie" ze tak można powiedzieć ale innych zwierząt nie.
5. no dobra wszystko to pisałam dla bujdy! nie wiem nawet po co, ale cuż jednak są ludzie którzy lubią zwierzęta i ich bronią i w należycie do takich ludzi.
Ja sie spotykam z okrucieństwem co dzienie, może nie wieżycie ale pomagam zwierzęta, podpisuje petycje różnego sortu, walcze z hodowcami zwierząt dla futer, może tu jest taki dowód:
http://nasza-klasa.pl/forum/16/7488Tam mnie tez myśliwi nie lubią ale inni tak.
Sorki za spempienie waszych nerwów