Witam ponowie.
Pimpek jest strasznie upierdliwy. Daje mu siano pod dostatniem + woda i jedna łyżka karmy na dzień. Ciaglę gryzie klatkę i chce karmy ale jakoś mu nie daje i nie dopuszczam mamy do pojemnika z paszą
Haha, za niedługo to będe musiała zamykać karmę w skrzynce z kłódką by mama i siostra my nie dawały tyle tej karmy ;>
Ej, ale co zrobić jak królik ciągle ją gryzie? Spać się nie da w nocy. Naprawdę. Dać mu wtedy jakoś minimalnie czy może wynieść go z klatką do przedpokoju aby nie hałasował?
Aha, i jeszcze coś. Podacie mi nazwę karmy jaką dawać królikowi? Wiem iż jest taki temat na forum, lecz tam jest tak wszystko no...nie w ładzie i składzie o.
Słyszałam coś o Cuni Complete lecz w moim pobliskim zoologicznym nie ma tej karmy. Jest tylko Prestige i Megan ( które dostaje na zmianę jedną łyżke) jakieś karmy ee...jakiejś firmy na V, być może (?) i jakiś granulat który nie ma nazwy..( jest tylko w jakimś opakowaniu przezriczystym jest zielone małe wąskie takie jak figura walec, o. ;p ). To niesprawiedliwe, taki mały wybór karm i granulatów dla gryzoni a karm dla psów i kotów jest tak nasrane, że prawie się nie mieści w tym zoologicznym. ;<