Autor Wątek: Przygarnę królika ;] KATOWICE  (Przeczytany 4279 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kasia^^

• Gość
Przygarnę królika ;] KATOWICE
« dnia: Październik 26, 2008, 16:57:44 pm »
Witam,
Pragnę przygarnąć króliczka. Najlepiej jeśli będzie to młody królik miniaturka ;) Mile widziana również klatka (oczywiście dopasowana do rozm. króliczka). Proszę o oferty z Katowic i okolic.
Pozdrawiam :bukiet ;)

Offline mika2680

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 26, 2008, 18:46:43 pm »
kasia^^, wejdz na www.adopcje.kroliki.net

Nina

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 26, 2008, 20:55:40 pm »
kasia^^, tak jak napisała mika2680 wejdź na adopcje króliczków, może znajdziesz jakiegoś dla siebie, jest ich tam niestety bardzo dużo, może ktoryś Ci się spodoba. No i niekoniecznie musi być z Katowic, można poprosić stowarzyszenie pomocy królikom o pomoc w zorganizowaniu transportu takiego króliczka. Ja od tygodnia mam króliczka z Warszawy, a odbierałam go w Krakowie :jupi

kasia^^

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 27, 2008, 17:02:14 pm »
Bardzo dziękuję za informację;)  :DD Weszłam na tą stronkę i napisałam już wiadomość do Ciapka;) Czy na początku są jakieś problemy jeśli królik nas jeszce nas nie zna?Jak nauczyć go zachowania z kuwetą?  :hmmm  Pozdrawiam;)))))  :bukiet

Offline Danae

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 27, 2008, 19:13:57 pm »
O uczeniu korzystania z kuwety są już posty poszukaj - generalnie królik to raczej czyste zwierze, także często sam zakuma o co chodzi - można mu pomóc wrzucając tam jego bobki i starte siuśki, i nagradzając jak zrobi do kuwety.

Offline zgaga14

• Członek SPK
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
  • **
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 27, 2008, 19:55:40 pm »
Mój Ciapa jest w Rybniku - kawałek od Katowic .....tylko to dorosłych chłopak - za to ma własny kojec, zabawki i książeczkę zdrowia.... załatwia się do kuwety :lol

Zdumiewają mnie ludzie.
"Pomogłam -działaczowi SPK z innego miasta- ponieważ zgłosiłam mu umierającego królika! Sam musiał tam pojechać, odebrać królika, zajmować się zdychającym/ciężko chorym zwierzęciem, ale co tam! Jak ten działacz SPK śmie nie doceniać mojej ciężkiej roboty???????!".I tracę wiarę w ludzkość, serio.