Króliki są różne i nieraz mają dziwne upodobania. Mój Klusek np kocha odkurzacz i zawsze jak go włączam biegnie go niego i chce się z nim bawić (co jak na mój gust jest nieco niebezpieczne i mam problem : P ) Dodam jeszcze, że nie boi się podróżować i lubi być brany na ręce - sam na nie wskakuje. Jakby była taka możliwość to pewnie chciałby żeby go nosić i przytulać cały dzień. Zatem - prawdopodobne jest, że znajdzie się gdzieś na świecie jakiś królik, który będzie chciał zagrać w słonecznym patrolu : P
Dobre! Pewnie i jest na świecie taki królik- David Hasselhoff albo Pamela Anderson (przepraszam jesli źle napisałam)
....a może to właśnie jest GIZMO!
Klusek to niezły numerant
! Nawet odkurzacz dla niego to przygoda
Gizmo tez uwielbia spędzac czas w swoim transporterku! Czasem sobie myślę, że chętnie zamienilby go z klatką
A z braniem na ręce to zależy- na kolana sam wskakuje po 5 dniach obcowania ze mna, na ręce dal się brac dopoki nie poszłam z nim do Veta i trzeba się było z nim tarmosic i bidak pewnie ma teraz uraz
Trudno, mam nadzieję, że mu przejdzie
Pozdrawiamy Kluska i wytarmol go od nas trochę
[ Dodano: Wto Cze 24, 2008 10:29 pm ]Pewnie tak, ale wg mnie to nie jest ten królik z filmu Mój to spokojnie mógłby grać na Euro 2008 jeśli graliby jego piłką
Widzę, że jesteś szybsza niż ja - moja odpowiedź była do postu wyżej. Jak się naprawdę ubrudzi to można troszkę obmyć w miseczce z letnią wodą, ale nie wrzucać do basenu o głębokości 1 m...
No nieźle. A powiedz mi czy Twoj "pilkarz" to tak odrazu byl zaprzyjaźniony z pilką? Moj ma 3 piły do zabawy w tym kule smakule i tylko ta mu odpowiada...
Ma taką malą wiklinową z dwoneczkiem w srodku i druga to z trawy też z dzwonkiem ae nic z tego
. Może nie dla niego kariera piłkarza a plywaka