"Nie rozumiem też, dlaczego NIEMIECKIE strony maja być lepsze niż te polskie czy angielskie."
Niestety angielskiego nie znam dlatego nie mam porownania, za to mam porownanie wiadomosci o krolikach w Polsce, a w Niemczech i bez obrazy, ale tam jest (wiadomosci) ich poprostu wiecej, ciagle wychodza nowe artykuly, sprawy dotyczace jedzenia i opieki sa bardziej w zgodzie z natura co dla mnie jest tez bardziej zrozumiale, normalne.
Tu sie troche uwaza krolika jak maskotke ( zaraz beda oburzajace sie glosy) zadko kto uwzglednia, ze to jest normalny zwierzak, ktory uwielbia kopac, jest aktywny wieczorem i rano, bez kroliczego przyjaciela jest nieszczesliwy czy tak natura go stworzyla, ze je zielenine juz jako maly 3 tygodniowy brzdac.
Obserwuje na polskich forach ,ze juz sie zmienia na lepsze: wchodza kojce, sa juz niesmiale glosy, ze krolik potrzebuje partnera, ale wszelkie nowiny sa przyjmowane z wielka niechecia, trzeba je wielokrotnie powtarzac, udawadniac, ze to prawda, ze tak jest lepiej itd. itp.
Nie wiem co pisza Anglicy na swoich forach, co mysla o granulatach, ile przestrzeni daja swoim krolikom, czym karmia- bardzo mnie to interesuje, jesli ktos czyta niech napisze.