Autor Wątek: TORUŃ!króliczek z schroniska potrzebuje domu tymczas.!  (Przeczytany 3422 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ola_19

• Użytkownik
  • *
  • POŚREDNIK ADOPCYJNY AZYLU
    • Zostań dawcą szpiku
TORUŃ!króliczek z schroniska potrzebuje domu tymczas.!
« dnia: Styczeń 29, 2008, 14:12:10 pm »
króliczek został oddany do schroniska, ponieważ lekarz stwierdził, że jest on przyczyną grzybicy na głowie u dziecka...nie ma żadnych objawów grzybicy, zostaną zrobione badania. mały ma 5 lat, bardzo przeżywa rozstanie, a ze względu na obecność jeszcze dwóch króliczków, które trzymają się razem i jego potencjalną grzybicę, nie może przebywać z nimi, większość czasu w schronisku spędza w klatce.

dzisiaj zrobię mu zdjęcie( jest czarny, ma coś z lewka) i niedługo ukaże się ogłoszenie na stronie.

anka1388

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 29, 2008, 22:57:04 pm »
Zycze szczescia temu malemu :)

Co za zbieg okolicznosci - w sobote jade do Torunia :)

Offline Ola_19

• Użytkownik
  • *
  • POŚREDNIK ADOPCYJNY AZYLU
    • Zostań dawcą szpiku
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 02, 2008, 09:25:01 am »
dom tymczasowy dla króliczka jest bardzo potrzebny!nie ma specjalnego apetytu, jest osowiały, w pon. zobaczy go weterynarz, ale największy problem polega na tym, że króliś bardzo źle znosi pobyt w klatce, a niestety w schronisku ze względu na obecność innych zwierząt, nie ma możliwości biegania.

PROSIMY O POMOC!

nr tel. 600 825 554

Offline marg1313

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 08, 2008, 13:55:16 pm »
Ola_19 ;-) Myslałam że źle widzę . Ten Twój króliś na avatarku , jest zupełnie podobny do mojego Mańka. Tez taki malusi i słodziutki. Kurcze, tak mi żal tego biedaczka w schronisku.
“Ratując jedno zwierzę nie zmienisz świata, ale dla tego jednego zwierzaka zmieni się cały świat…”