witam
kolejna prosba (wiem nudny sie robie ale poki zescie sie nie znudzili to popytam
) :
pisaliscie o "tunelu" z wikliny dla krolika, jakis zabawkach itp - tymczasem pochodzilem po kilku zoologicznych i najczestrza reakcja sprzedawcow bylo zdziwienie ze szukam "akcesoriow" dla krolika
w jakims poscie na tym forum znalazlem mniej wiecej cos takiego "(..)krolik ma swoja galazke ale i tak obgryza rozne rzeczy(..)" (czy jakos tak) - jaka galazke?? mam mu uwalic drzewa z dworu i przytargac
kolejna sprawa to zagroda. ok mam warunki ze moge mu smialo machnac powiedzmy teren ~1m x 3m tylko mam problem - nie wyrobie na zwirku wtedy
wysypanie powierzchni 3 m^2 zwirkiem i wymienianie go nie byloby chyba najtanszym rozwiazaniem ?
jak pytalem na poczatku weta czy mam krolikowi zrobic tak ze wysypie tylko czesc klatki zeby tam sie zalatwial (gdzies wyczytalem ze tak sie da) to odpowiedzial ze lepiej nie bo jak sie zalatwi gdzieindziej to to nie wsiaknie i moze mu zaszkodzic. jakbym rozwiazal ten problem to wymyslilbym jaiks 1m plotek i bestia mialaby wiecej miejsca <idea> chyba ze bedzie biegac po podlodze a dno z klatki bedzie robic za megakuwete <hmm> tylko jaki to ma sens jesli i tak ma otwarta klatke non stop i moze wychodzic? (z czego nie korzysta za bardzo za dnia - no moze pozbycie sie "gory" klatki czyli precikow by ja bardziej uszczesliwilo?)
wiec na koniec przejdzmy do sedna - mozecie podlinkowac jak wygladaja te wasze "gardzety" dla futrzakow i inne zagrody??. zrobcie jakies fotki i podajcie - bede wdzieczny - bede wiedzial do czego sie zabrac
jesli nie da rady tutaj to podam maila na ktory moznaby to wyslac
pozdrawiamy serdecznie gorzki & (leniwa narazie - obudzi sie jak zwykle ok 23 - zaczynam sie zastanawiac czy futrzaki to raczej nie nocne zwierzaki) gremlinka/bestia